Actueel

Allround projectleider/adviseur milieu

Ons bedrijf

Bodex Milieu is een groeiend bedrijf met een platte structuur en informele sfeer. Bodex heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een middelgrote speler in het vakgebied bodem – milieu. Het aantal opdrachten, alsmede de omvang, diversiteit en complexiteit van de projecten groeit gestaag. Momenteel bestaat ons team uit 9 medewerkers (exclusief ondersteunende functies).

 

Wij beschikken over een grote (vaste) klantenkring, variërend van particulieren, tot MKB-bedrijven, makelaars, aannemersbedrijven en (sub)overheden. Naast de reguliere werkzaamheden hebben wij ook veel vaktechnisch uitdagende werken in onze orderportefeuille. Momenteel zijn we actief in zowel de voorbereidings- als uitvoeringsfase van diverse grootschalige infrastructurele projecten (zowel grond-, weg- als waterbouw) en hebben we diverse (raam)contracten met (sub)overheden, aannemersbedrijven en grondbanken.

 

Om te kunnen voldoen aan de aanhoudende vraag, om onze professionaliteit te kunnen waarborgen en onze marktpositie te verstevigen, zijn wij momenteel op zoek naar een ervaren professional. Iemand met brede milieukundige kennis en ervaring en affiniteit met de grond-, weg- en waterbouw.

 

Onze functie

Wij zoeken momenteel een proactieve, commercieel gedreven en zelfstandig werkende allround projectleider/adviseur milieu, met een uitvoeringsgerichte werkhouding op het gebied van onderzoek en advisering bij multidisciplinaire (binnenstedelijke en/of) infrastructurele projecten. Als projectleider breng jij je inhoudelijke kennis en ervaring in op het gebied van met name waterbodem en bij voorkeur ook op een of meerdere andere milieuvlakken, zoals asbest in bodem, keuring van grond en/of bouwstoffen, civieltechnisch onderzoek en hergebruik van grond, baggerspecie en andere secundaire bouwstoffen. Je hebt een passie voor het (bodem)milieu en verliest hierbij het belang van het project en de klant nooit uit het oog. Dit betekent ook dat je kansen ziet en grijpt, complexe problemen kunt oplossen en uiteindelijk hiermee het verschil maakt.

 

Jouw profiel

Jij beschikt over een relevante milieu- en/of civieltechnische opleiding op HBO/Academisch niveau, met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je bent representatief en in staat om zowel met opdrachtgevers, uitvoerende partijen, collega’s en andere partijen effectief te communiceren. Op grond van je praktische uitvoeringskennis ben je in staat hierover een gedegen advies uit te brengen. Je beschikt daarnaast over voldoende commerciële vaardigheden, om signalen vanuit je klant en de markt op te vangen en door te vertalen in spin-off (voor de gehele FL-Groep).

 

Contact

Stuur jouw sollicitatie naar hrm@bodexmilieu.nl